zondag 10 juli 2011

Bospop 2011

Voorafgaand aan het geweldige optreden van Joe Cocker stond op de Bospopvrijdag The Faces op het podium. Dit optreden werd verklooid door de geluidsman. Deze had pas tegen het einde van het optreden in de gaten hoe de schuifjes moesten staan. Simply Red-zanger Mick Hucknall wist verre van te overtuigen. Hij durfde niet in de microfoon te zingen en pas tijdens de zugabe (Stay with me) ging hij voluit. Jammer. Maar wel leuk om Ron Wood nog eens aan 't werk te zien...


Verder zagen we Journey aan het werk. De band en zang klonk prachtig maar het was veel van hetzelfde. En wie was Texas ook alweer? Oja, best wel veel leuke nummers gemaakt. Ook in de tent speelden the Answer en Rival Sons. Beiden deden een verwoede edoch niet onverdienstelijke poging om in de voetsporen van de grote rockgroepen uit de seventies te treden.
Slechts één dagje Bospop dit jaar en terwijl ik dit intik volg ik de rest op L1radio. Toch een beetje spijt dat ik er gisteren en vandaag niet bij was. Maar komend weekend 3 dagen Blues Peer gaat dat weer allemaal goedmaken.



Geen opmerkingen: