donderdag 31 mei 2007

De Afterparty

Daar de Smashing Pumpkins niet echt mijn favoriete band is ben ik met Marianne en Paul nog tijdens het optreden naar een soort lounge-area gegaan. Marianne en Paul (je bent ze eerder op Pinkpopfoto's tegengekomen) zijn een beetje pinkpop-gek. En volgens mij niet alleen maar met Pinkpop. Ze weten niet alleen zichzelf te amuseren maar ook die andere 62000 Pinkpoppers.

Het gedeelte bij het reuzenrad was erg gezellig. We dronken sangria en toen die op was rode wijn. Een dj draaide muziek van Bob Marly tot ACDC waarop spontaan gedanst werd.

Dit jaar nog niet op mainstage, maar iedereen moet klein beginnen...

Toen naar camping A waar beiden de tent nog moesten afbreken. Daar kwam echter niet veel van. Paul was nogal bekend op de camping en na een rondje langs diverse tenten bleek dat velen nog blikjes bier overhadden die ze duidelijk niet wilden terugslepen. Ook hier werd er op elke hoek gefeest. Er hing een ontzettende gezellige sfeer op de camping en eigenlijk beleef je hier pas het échte Pinkpopgevoel.

Sorry jongens, de redacteur van Dagblad de Limburger heeft de foto niet geplaatst, maar daarom wel op @rno's weblog. Toch bedankt voor 't biertje!

Hoezo een zootje??

Af en toe leek het wel carnaval, inclusief optocht en verkleedpartijen...

Op dit festival wordt bewezen dat het wél kan: 62000 mensen op een kluitje zonder rotzooi in de vorm van vandalisme, ruzies of rellen die je al snel hebt als je 20 zgn. voetbalsupporters bij elkaar zet.

een leuke sport is buikschuiven, alleen de landingen verliepen niet zo spoepel...

Partytime...

Dan op weg naar huis op de bakfiets en vreemd genoeg zonder ongelukken...

toevallig lag er op weg naar huis nog café Stap In, want van fietsen krijg je dorst. Hier werd Pinkpop 2007 op waardige wijze afgesloten. Ik verheug me nu al op editie 2008!

Geen opmerkingen: